Airedale Terrier Kennel "Of Dustmountain"
pups 30 december
ouders huidige nest
Motivatie
multi CH. Navigator
Bezinning
Opvallend
Samen sterk
Onze Honden
nest Kylie 2010
Airedale terrier
Showbeleving
Fotoalbum
Links
Gastenboek
25 jaar 2e generatie

 

Het was april 1988 dat onze eerste airedale terrier Stef in huis kwam. De Airedale staat bij ons dus dit jaar 31 jaar hoog in het vaandel. Onze eerste show liep ik in November van dat jaar.

 

Dit showen heeft mij veel gebracht, veelal prettige contacten en vooral veel ervaring die ik nu ook weer met anderen deel. 2011 en 2012 behaalden wij de fokkersjaarprijs van de ATCN. Deze prijs geldt als stimulans om zo veel mogelijk te showen, dat werkte maar kort want door het verleggen van de grenzen showden wij veel en met succes in het buitenland. en die punten tellen helaas niet mee.  

Denk nou niet dat is iemand die alleen om showhonden geeft, menig airedale bezitter heeft hier ondersteuning gehad of krijgt advies, ook al komt de hond van andere ATCN fokkers.

Inmiddels heb ik in de tuin ook hekken waardoor mijn honden niet meer net voor een grote show in een baggersloot duiken( Daags voor de show in Brussel met zijn drieen tegelijk )Maar goed je bent eigenwijs, je bent Terrier en de baas gebruikt warm water, dussss. 

Op het moment is het pas geboren nest voor onze kleinkinderen aantrekkelijker dan de snoeppot . Getuige het vele kroelen krijgen ze zeker wat mee van van de liefde voor dieren en Airedales wellicht in het bijzonder.

Al ben ik daar niet zeker van, Wil mijn wederhelft zegt wel eens;

Help mijn man heeft een hobby!!!!!!!!!!!

Maar de werkelijkheid is............we doen het samen, met z'n allen, uit liefde voor het ras en ook voor u.

 

Top
Airedale Terrier Kennel "Of Dustmountain"